אוכל אמיתי - גאפס

דע את צירך – המדריך השלם לציר שנכון לך!

דע(י) את צירך!אוהמדריך השלם לציר שנכון לך. כבר מזה זמן שהשוק מוצף במידע, ידע ואפילו בשלנים המציעים צירי עצמות בבישול

קציצות חביתת עוף או בואו נשחק במחבואים

בתזונה דלת פחמימות, אחת ההתמודדויות היא איך לתסף שומן מן החי. אז נכון שמי שמאוד בשרי אין לו בעיה לנגוס

100 מתכוני גאפס לילדים

כתבה: יעל ולרי פרל שמחה לעדכן שאני בעליו הגאה של ספר מופלא שתמכתי ועקבתי אחרי הולדתו בשקיקה.על הספר והאישיות שבתוכו יעל

קרקר קטוגני – או מה זו השמיימיות הזו

אוי אלוהים. זה כזה.היא ביקשה ממני סדנת בישול קטוגנית בהפתעה לבעלה. עוד סיפרה שהיא אמנם אוכלת פליאו אבל נמנעת ממספר

פשטידת ניצחון!

אצל דליה עובדת מפאי לימון, גיליתי את רוטב הרויאל. זו היתה פשטידה שמיימית שנחה על בצק פריך אלוהי וכל הסוד

כרוב כבוש בקדרת כבישה

או… עשו לעצמכם פרוביוטיקה! משחר הכיבוש נהגו התרבויות השונות לכבוש בקדרות כבישה. לפני כמה שנים ראיתי כמה כאלה בארץ ומאז

סלט פאקוס ונענע

הפאקוס הוא ירק נפלא ומרענן, הכלאה בין מלפפון לקישוא טרי. הקרבה לשווקים ולכפר מבטיחה לנו אספקת פאקוס טרי בעונתו. הוא

סלט קישואים טרי

טרי!לצאת לחצר ולקטוף ירקות טריים.איזה חלום זה!טעמם של ירקות שנקטפו זה עתה, שגודלו נקיים מכל התערבות.אתמול התארחתי בבית משפחת הראל

זיתים כבושים – שיטת החצי שנה

חשה עצמי מפעל יצור קטן 🤓🍃 בנובמבר האחרון מסקתי את עץ הזית שלי והכנסתי את הזיתים למנוחת כבישה ארוכה של חצי

מלפופים – מלפופלעך

כרוב המלפוף מצליח להוציא אותי מאדישות. פשוט לא מצליחה לעבור על ידו ולהשאירו כך, על המדף בשוק ולהתעלם. יש לו,

ציר עצמות – אמברוזיה (משקה האלים)

יש עכשיו טרנד חדש למראה צעיר יותר ודיאטה… תוספת קולגן אך האם הוא חדש?לאחרונה צצות כתבות, ראיונות עם אנשים שמגלים

לדר מנגו – ממתק של פעם

אם תצליחו להשאיר על השיש למשך כשעה… ניצחתם! אצלנו זה לא שורד… 🙂אז איך מכינים? מרכיבים:4 מנגו בשלים2 כפות דבש

מרק עוף של סבתא

“איך אפשר להכין מרק עוף בלי אבקת מרק עוף?” זו היתה אז השאלה של אמי. היא ואנחנו הורגלנו בתוספת האבקה