משולחנה של ענת

אוכל אמיתי Real Food הוא בלוג. הוא המקום שלי לכתוב מדי פעם, לספר, לשתף אבני דרך מהמסע אותו עוברת, מסע לשינוי תודעה, לקריאה לאורח חיים נכון יותר, כל אחד מול עצמו.
המסע גם נוגע בנקודות הזמן שבו אנחנו חיים, במאבק מול תעשייה שלעתים לא חביבה אלינו. לשאלת השאלות – איפה הכסף?
אשתף בהתנסויות שלי עם חומרי גלם, עם יחסים, עם מקרי הצלחה מרגשים מתכוניות הליווי ועם הוואי חיי בנותי בהתבגרותן וכיצד הן מצליחות (או לא) לאמת אי אלו מהכלים אותם אני מבקשת להעביר אליהן.
לכבוד הוא לי שבחרתם להצטרף אלי למסע.
הבחירה הזו, של להוריד מרכיבים וחומרי גלם מסויימים מהתזונה שלי הוא תולדה של למידה רבת שנים, התבוננות, התנסויות והבנה של הליכה בין הררי המידע שאנחנו נחשפים אליו במטרה להבין מה נכון, יותר, לנו.

דע את צירך – המדריך השלם לציר שנכון לך!

דע(י) את צירך!אוהמדריך השלם לציר שנכון לך. כבר מזה זמן שהשוק מוצף במידע, ידע ואפילו בשלנים המציעים צירי עצמות בבישול

איך מתחילים? ריסטרט לגוף…

חודש זיקוק תחושות ורגישויות יוצא לדרך!אז מה זה בעצם ולמה?את הניקוי מגלוטן וסוכר מומלץ להתחיל ב”אתגר” או ‘ניקוי’, לעבור לתזונה

תזונת ילדים – בית ללא אוכל תעשייתי

תזונת ילדים: “מה?! כל הבית יוריד גלוטן וגם סוכר?…” אז איפה? הטעים? מה נשאר לאכול?או“אני אוכל פליאו… או קטוגני, אבל

מאכלים אפרודיזיאקים – מאכלים מעוררי חשק ותשוקה 🍒

במהלך האבולוציה של האדם, כפי שנצפה ונלמד על התרבויות השונות, מזונות מסוימים קיבלו מוניטין והגדרה כ- מזון אפרודיזיאק – Aphrodisiacs

מה זה בעצם ‘אוכל אמיתי Real Food’

כולם מחשבים מסלולים, לוקחים ת’זמן לנשום קצת אחרי הלחץ הראשוני והבלבול של תקופת הקורונה בה אנחנו חיים, התובנות מתחילות לשקוע.

תעצרי! נדרש איזון

תעצרי! זה מה שאמר לי הגוף שלי לפני יומיים. וחליתי.לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שזה קרה.. שואלים אותי איזו אסכולת

החומץ שהציל לי את הקיץ!

שוב מגיע הקיץ. ושוב החברים הקטנים המעופפים, המקפצים והמעקצצים מחליטים שאני אחלה נישנוש… ושוב הכינים של הבנות.. ושוב מחלות עונת