אוכל אמיתי - מתכונים מאזנים ומשקמים

באומרי מזון מאזן ומשקם, אנימתכוונת למאכלים דחוסים נוטריינטים, ערכים תזונתיים שעוזרים לגוף להירפא ולהתאזן, כמו גם להתחזק. המאכלים האלה מוכחים כעשירים מאוד וככאלו  תורמים למאזן המטבולי וההורמונלי של הגוף!
במדור זה אעלה מתכונים שמעשירים את הגוף ותורמים לאיזונו לפי מיטב אסכולות הטיפול השונות. 
פעולה שבה אני נוקטת בשנים האחרונות היא ניסוי וטעיה על עצמי. המלצותי על מזון כזה או אחר מבוססות על למידה נרחבת, המלצות בעלי מקצוע וכן גם על ניסוי עצמי.

קציצות דגים ותרד על קרם שורשים

כבמתוך קסם נולדה סדנת בישול יחד עם מכון דרך הבטן – שעוסק בטיפול ברגישויות במעי ומערכת העיכול. לסדנה פיתחתי כמה

דע את צירך – המדריך השלם לציר שנכון לך!

דע(י) את צירך!אוהמדריך השלם לציר שנכון לך. כבר מזה זמן שהשוק מוצף במידע, ידע ואפילו בשלנים המציעים צירי עצמות בבישול

כרוב כבוש בקדרת כבישה

או… עשו לעצמכם פרוביוטיקה! משחר הכיבוש נהגו התרבויות השונות לכבוש בקדרות כבישה. לפני כמה שנים ראיתי כמה כאלה בארץ ומאז

סלט קישואים טרי

טרי!לצאת לחצר ולקטוף ירקות טריים.איזה חלום זה!טעמם של ירקות שנקטפו זה עתה, שגודלו נקיים מכל התערבות.אתמול התארחתי בבית משפחת הראל

סירופ שום – דבש

כמתבקש, איך אפשר בלי, סירופ לטיפול בשיעול יבש. שהרי אנחנו בתקופת הקורונה אז, שיהיה. זו היא תרופת סבתא של כל

לחם בשר

קטע, לקרוא ללחם, לחם בשר, שהרי בתורה לחם, הוא בשר. לפי מדד טעם ‘אוי אלוההההיםם’ קיבל ניקוד 12! נשאר לי

ציר עצמות – אמברוזיה (משקה האלים)

יש עכשיו טרנד חדש למראה צעיר יותר ודיאטה… תוספת קולגן אך האם הוא חדש?לאחרונה צצות כתבות, ראיונות עם אנשים שמגלים

מרק עוף של סבתא

“איך אפשר להכין מרק עוף בלי אבקת מרק עוף?” זו היתה אז השאלה של אמי. היא ואנחנו הורגלנו בתוספת האבקה

סלמון במשרד

או בישול בתנאים קשוחים 🙂 אז היינו רעבות, ענבל ואני. במבנה שבו נמצא המשרד שלנו יש סופר גדול. לא התחשק

תעצרי! נדרש איזון

תעצרי! זה מה שאמר לי הגוף שלי לפני יומיים. וחליתי.לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שזה קרה.. שואלים אותי איזו אסכולת

החומץ שהציל לי את הקיץ!

שוב מגיע הקיץ. ושוב החברים הקטנים המעופפים, המקפצים והמעקצצים מחליטים שאני אחלה נישנוש… ושוב הכינים של הבנות.. ושוב מחלות עונת